Beleef de lente in Nieuw Kijkduin

De lente is in aantocht en wat is er nu mooier dan het vernieuwde Kijkduin? Met de dagen die langer en warmer worden , ontwaakt Nieuw Kijkduin uit zijn winterslaap. Het is de perfecte plek om je dagelijkse verse boodschappen te doen, heerlijk te shoppen of gewoon lekker uit te waaien op het strand.

De natuur volop in bloei
De duingebieden transformeren langzaam met wilde, kleurrijke bloemen. De zachte lentebries, de frisse zeelucht, het is de ideale setting voor lange wandelingen of fietstochten langs het strand of door de duinen. Mis ook zeker de zonsondergang niet!

Het eerste terrasje van het jaar!
Met de komst van de lente (her)openen de terrassen hun deuren. Nieuw Kijkduin heeft een divers aanbod aan gezellige cafés en restaurants, en dit worden er steeds meer. Je kunt genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Vanuit hier heb je een prachtig uitzicht op de zee of de boulevard. Het is de plek om even te ontspannen na een actieve dag of om te genieten van de gezelligheid met vrienden en familie.

Waarom Nieuw Kijkduin?
Nieuw Kijkduin is meer dan alleen een bestemming; het is de vernieuwde familiebadplaats van Kijkduin. Het combineert de schoonheid van de natuur met de gezelligheid van het stadsleven. De lente in Nieuw Kijkduin is dé plek waar kleuren, smaken en ervaringen samenkomen.
Er wordt hard gewerkt om Nieuw Kijkduin af te bouwen, maar nog eventjes en het is bijna af. Dus of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, in Nieuw Kijkduin vind je het deze zomer allemaal.

Kom en ontdek zelf waarom Nieuw Kijkduin de bestemming is om de lente te vieren!

Laat de lente maar komen, Nieuw Kijkduin is er klaar voor. Ben jij dat ook?

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.