Voor ondernemers

Begin je goede voornemens in Nieuw Kijkduin

Het begin van een nieuw jaar is de perfecte tijd om frisse, gezonde gewoontes op te pakken. In Nieuw Kijkduin hebben we alles in huis om jouw goede voornemens werkelijkheid te laten worden. Of het nu gaat om meer bewegen, gezonder eten of gewoonweg genieten van het leven, onze ondernemers en de prachtige omgeving staan klaar om je te ondersteunen!

Meer bewegen: strandwandelingen en skaten
Eén van de meest populaire voornemens is meer bewegen, en wat is een betere plek om te starten dan aan het strand van Kijkduin? De frisse zeelucht en het rustgevende geluid van golven vormen de ideale achtergrond voor een energieke strandwandeling. Voor wie het iets avontuurlijker wil, biedt Creepz een fantastische selectie skates. Rol langs de kustlijn en voel de wind in je haren – een perfecte combinatie van plezier en lichaamsbeweging.

Een gezonde start: gember shotjes, verse salades en low carb burgers
Je dag beginnen met een boost? De Daily Fresh heeft precies wat je nodig hebt: verkwikkende gember-shotjes, boordevol gezondheid en energie. En voor de lunch, waarom niet een voedzame en smakelijke salade van Pavarotti proberen? Deze gezonde keuzes zijn niet alleen goed voor je lichaam, maar ze zijn ook overheerlijk!

En vergeet de ‘low carb’ groente visburgers niet van Seafood Kijkduin! Met deze heerlijke burger start je gezond het nieuwe jaar. Kom het snel proeven!

Nieuw jaar, nieuw haar
Het nieuwe jaar is aangebroken, een tijd waarin vernieuwing en frisse start centraal staan. En wat is er nu een betere manier om dit nieuwe hoofdstuk te beginnen dan met een bezoek aan onze getalenteerde kapper in Nieuw Kijkduin? In deze oase van ontspanning, word je niet alleen geknipt of gestyled, maar ook werkelijk in de watten gelegd.

Ontspanning en welzijn
Goede voornemens gaan ook over mentale gezondheid en ontspanning. Neem de tijd om te ontspannen en geniet van de omgeving van Nieuw Kijkduin. Of het nu gaat om het lezen van een boek op een rustig plekje aan het strand of het genieten van een kopje koffie terwijl je uitkijkt over de zee, het is belangrijk om tijd voor jezelf te nemen.

Kortom, Nieuw Kijkduin is een bestemming waar alles wat een mens nodig heeft samenkomt! Begin 2024 goed en maak je goede voornemens waar in Nieuw Kijkduin. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!

medewerker Seafood Kijkduin met bord groente visburgers

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.