Voor ondernemers

Nieuw Kijkduin kust

Nieuw Kijkduin

Welkom in Nieuw Kijkduin, waar een perfecte mix van unieke retail, horeca, fun en wonen samenkomen aan de prachtige kust van Den Haag. Hier wordt het verleden tot leven gebracht en worden nieuwe kansen voor de toekomst gecreëerd. Met een focus op beleving en met behoud van natuurlijke schoonheid, is deze familiebadplaats niet alleen getransformeerd, maar staat het klaar om nog vele generaties 365 dagen per jaar te verwelkomen voor onvergetelijke momenten aan zee. Sea you soon in Nieuw Kijkduin!

Geschiedenis

Uit de doorontwikkeling van het concept Masterplan Kijkduin 2009 voor Kijkduin Bad van de gemeente Den Haag, ontstond het bouwproject Nieuw Kijkduin. Dit plan omvatte een totale metamorfose van het gebied van Deltaplein tot een hoogwaardig woon- en uitgaansgebied, terwijl ook voor ondernemers mogelijkheden tot vestiging van winkels, restaurants en bars werd geboden. In 2017 werd het plan grootschalig door verspreiding van brochures en krantenartikelen gepresenteerd aan de Kijkduinse en Loosduinse bevolking en middenstand.

Voorzien werd in de afbraak van de restaurants aan de boulevard en de winkels aan de overdekte promenade, die lager was gelegen dan de boulevard, en het verwijderen van het parkeerterrein van het Deltaplein. Voor verkregen ruimte werd een plan gemaakt met 8 appartementencomplexen met 6-7 woonlagen, met eronder winkels, restaurants en bars. Die moesten deels op het voormalige parkeerterrein komen te liggen en deels tegen de oude boulevard aan. Later werd het bouwplan gewijzigd door de laatste twee appartementencomplexen samen te voegen. 

Winkelen

Winkelen in Nieuw Kijkduin was nog nooit zo leuk. Haal je hart op bij het bekende Chase Concept Store met merken als Fabienne Chapot, Maison Scotch, G-star, Scotch & Soda en nog veel meer. Daarnaast kan je bij o.a. Calinda’s, Creepz, Breeze Boutique en Lapaja terecht voor prachtige accessoires, fashion, lifestyle en cadeaus. Shop till you drop!

Food Court

Foodcourt de Daily Taste is een plek waar diverse ambachten samenkomen. Haal hier je dagelijkse boodschappen en proef de heerlijke lokale smaken. In deze overdekte versmarkt haal je de meest prachtige ingrediënten voor thuis.

Blijf op de hoogte

Ontdek het bruisende Nieuw Kijkduin, waar onze ondernemers je 365 dagen per jaar graag verwelkomen. Van trendy retail en beauty tot ambachtelijke producten, sfeervolle horeca en leuke activiteiten. Hier vind je alles wat je zoekt. Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief over Nieuw Kijkduin met daarin leuke tips, acties, nieuws en verhalen van ondernemers.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.