Voor ondernemers

Nieuw Kijkduin kust

Bereikbaarheid

Nieuw Kijkduin wordt nóg mooier gemaakt en daarom kan je nog tot eind mei wat hinder ondervinden van de werkzaamheden.
Belangrijk feit: wij blijven altijd bereikbaar!

Nieuw Kijkduin ligt strategisch; dicht bij de snelweg en het centrum van Den Haag en is goed bereikbaar met de auto, de fiets en het OV.

Met de auto
Het winkelcentrum heeft een ondergrondse parkeergarage met plek voor zeshonderd auto’s en de eerste 1,5 uur gratis parkeren! Op straat kan nog tot de eerste helft van 2025 ook gratis worden geparkeerd, bijvoorbeeld op het ruime parkeerterrein aan de Zandvoortselaan en op de Kijkduinsestraat..

Op de fiets
Kom je liever op de fiets? De fietsenkelder, gelegen onder het winkelcentrum, biedt plek aan bijna vijfhonderd fietsen, ruim twintig elektrische fietsen (met oplaadpunt) en zo’n dertig parkeerplekken voor bakfietsen. De gratis fietsenstalling is van september tot en met mei dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00. Vanaf juni tot en met augustus is de fietsenstalling elke dag van 09.00 tot 23.00 geopend.

Met het OV
Kom je met de trein en/of bus? Vanaf Den Haag centraal ben je met de bus in ongeveer 30 minuten in Nieuw Kijkduin. Plan je reis makkelijk via 9292.nl.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief over Nieuw Kijkduin.
We houden je op de hoogte met leuke tips, acties, nieuws en verhalen van ondernemers.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.