boulevard Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin – De herontdekking aan zee

De afgelopen jaren is er een start gemaakt om een compleet nieuwe badplaats neer te zetten met luxe woningen, winkels en horeca.
vrouw zet boodschappentassen in auto

Alle info voor parkeren in Nieuw Kijkduin

Zon of regen, Kijkduin blijft een topkeuze voor een dagje strand, lekker eten en gezellig winkelen. Maar hoe zit het met parkeren?
foodtruck in de Daily Taste

De Daily Taste: meer dan alleen een foodhall

De Daily Taste Foodcourt is zoveel meer dan een foodhall. Het is een wereld waar smaken, geuren en kleuren, waar je kunt eten en je dagelijkse boodschappen kunt doen.
LAPAJA dameskledingwinkel

LAPAJA dameskleding opent haar deuren in Nieuw Kijkduin!

De trendy dameskledingwinkel LAPAJA opent op 1 maart 2024 haar deuren in Nieuw Kijkduin! Ontdek trendsettende collecties en een unieke winkelervaring.
vrouw laat hond uit op boulevard

Begin je goede voornemens in Nieuw Kijkduin

Heb jij goede voornemens? Bij Nieuw Kijkduin hebben we alles in huis om jouw goede voornemens werkelijkheid te laten worden.
man met VR-bril op in arcadehal

Ontdek wat Nieuw Kijkduin dit jaar te bieden heeft!

Het nieuwe jaar brengt een frisse golf van opwinding naar Nieuw Kijkduin! Hier alvast een greep uit de nieuwe aanwinsten.
vrouw maakt handgemaakte items

Ontdek Crafthouse: Waar ambacht en hartstocht elkaar ontmoeten

Crafthouse in Nieuw Kijkduin is een winkel waar handgemaakte items, duurzaamheid en vakmanschap samensmelten om iets werkelijk magisch te creëren.
parfumflesje

Doe je kerstinkopen bij Nieuw Kijkduin

Nieuw Kijkduin staat klaar om jouw kerstinkopen een onvergetelijke ervaring te maken. Ontdek het unieke, het bijzondere en het lokale.
man eet kom ramen

Wagamama Nieuw Kijkduin

Maak een culinaire reis door Azië bij wagamama in Nieuw Kijkduin, door de unieke mix van smaken en moderne flair.
Daily Taste met kerstverlichting

Shop je warm in Nieuw Kijkduin

De koude dagen staan voor de deur en dat betekent dat het tijd is om te genieten van de warmte en gezelligheid die onze lokale ondernemers te bieden hebben.
medewerkers Nieuw Kijkduin

Droombaan gezocht! – Werken bij

Onze gloednieuwe 'Werken bij'-pagina: Dé plek waar dromen van de ideale baan werkelijkheid kunnen worden. Een nieuwe kans staat voor je klaar in Nieuw Kijkduin.
tientallen mensen met honden op boulevard in Nieuw Kijkduin

Opening Dog Wash groot succes!

Op 4 oktober werd Nieuw Kijkduin overspoeld door een vrolijke beestenboel ter ere van de feestelijke opening van de Dog Wash.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.