Voor ondernemers

Dag naar het strand, daar mag Nieuw Kijkduin niet aan ontbreken

Ontspannen en genieten in Nieuw Kijkduin
Een dagje naar het strand is als een verademing voor veel mensen. De zon die hoog aan de hemel staat, het zilte zeewater dat ruist en de zeebries die je haren doet dansen. En als je dan op zoek bent naar de beste plek voor een dagje strand in Nederland, dan moet je beslist eens naar Nieuw Kijkduin.

Een ontspannen dagje aan zee
Dit strand in Den Haag heeft voor elk wat wils. Of je nu lekker wil luieren en ontspannen of juist op zoek bent naar avontuur en actie, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een fantastische dag aan zee.
Wie op zoek is naar ontspanning kan de heerlijke omgeving opsnuiven en genieten van de verfrissende geur van het zeewater. Of maak een lange strandwandeling en voel de wind door je haren waaien.

Actief genieten in Nieuw Kijkduin
Maar als je liever wat meer actie wil, dan zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een wandeling maken over de gloednieuwe boulevard en genieten van het onbelemmerde uitzicht op de Noordzee. Op dit stukje boulevard vind je al verschillende lekkere eettentjes, zoals Pavarotti. Of huur een fiets of Segway en maak een tocht langs de kustlijn. Het is een geweldige manier om te genieten van de zon en de zee.

Plezier voor jong en oud
Ook voor kinderen is er van alles te beleven op het strand van Nieuw Kijkduin. Er is bijvoorbeeld een speeltuin waar ze zich helemaal kunnen uitleven. En wie aan zee denkt, denkt natuurlijk aan piraatje spelen. Heb je al eens de overheerlijke pannenkoeken van Pannenkoekenhuis Kijkduin geproefd? Niet alleen zijn ze superlekker, maar het restaurant is ook nog eens helemaal in piratenstijl ingericht, compleet met speurtocht voor de kleintjes!

De gezellige sfeer van Nieuw Kijkduin
Eén van de grootste pluspunten van Nieuw Kijkduin is de geweldige sfeer die er hangt. Ondanks dat het nog helemaal nieuw en in aanbouw is, voelt het er vriendelijk en ontspannen en is er altijd wel iets te doen. De ondernemers van de Daily Taste hebben een passie voor hun vak en in de restaurants op de boulevard kun je heerlijk genieten van een drankje en een hapje terwijl je uitkijkt over zee.

Kortom, Nieuw Kijkduin is een fantastische bestemming voor een dagje strand, met volop mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Of je nu wil wandelen, fietsen, winkelen, proeven of gewoon lekker wil luieren met een goed boek en een glas wijn. Of je nu alleen komt, met je partner, je gezin of je vrienden, hier beleef je beslist een geweldige dag.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.