Dag naar het strand, daar mag Nieuw Kijkduin niet aan ontbreken

Een dagje naar het strand is voor veel mensen één van de beste manieren om te ontspannen en te genieten van de zon en de zee. En als je op zoek bent naar een geweldige bestemming voor een dagje Hollandse kust, dan mag Nieuw Kijkduin niet ontbreken.

Gelegen in Den Haag, biedt het strand bij Nieuw Kijkduin voor elk wat wils. Of je nu opzoek bent naar rust en ontspanning of juist actie en avontuur, hier vind je alles wat je nodig hebt voor een lekker dagje uitwaaien aan zee.

Als je op zoek bent naar ontspanning, kun je de prachtige omgeving opsnuiven, samen met de geur van het verfrissende zeewater. Of ga voor die heerlijke strandwandeling en voel de wind in je haren. En als je meer actie wilt, dan zijn er genoeg activiteiten om uit te kiezen.

Maak bijvoorbeeld een wandeling over het eerste stukje boulevard en geniet van het onbelemmerde uitzicht op de Noordzee. Op dit primeur-stukje boulevard zitten al drie verschillende lekkere eettentjes, zoals Pavarotti. Of gooi het over een andere boeg en huur een fiets of Segway en maak een tocht langs de kustlijn. Het is een geweldige manier om te genieten van de zon en de zee.

Voor de kids is er ook genoeg te doen op  het strand bij Nieuw Kijkduin. Er is namelijk een speeltuin waar ze zich kunnen uitleven. En de zee betekent piraatje spelen. Over piraten gesproken, heb je de pannenkoeken van Pannenkoekenhuis Kijkduin al geproefd? Deze zijn niet alleen mega lekker, in dit restaurant waan je je in een heel piratenschip met een verrassende speurtocht voor alle kleintjes!
Één van de beste dingen aan Nieuw Kijkduin is de geweldige sfeer. Ook al is het nog helemaal nieuw en in aanbouw, hangt er een vriendelijke, ontspannen ambiance en is er altijd iets te doen. De ondernemers van de Daily Taste hebben een passie voor hun vak en in de restaurants op de boulevard kun je heerlijk genieten van een drankje en een hapje terwijl je uitkijkt over zee.

Al met al is Nieuw Kijkduin een geweldige bestemming voor een dagje strand, met veel mogelijkheden voor ontspanning en plezier. Of je nu wilt wandelen, fietsen, shoppen, proeven of gewoon wilt ontspannen met een goed boek en een lekker wijntje. Of je nu alleen komt, met je partner, je gezin en of je vrienden. Je zult er zeker een fijne tijd hebben.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.