Voor ondernemers

De Daily Taste: meer dan alleen een foodhall

Nieuw Kijkduin, waar de Daily Taste Foodcourt het kloppende hart vormt van een culinaire oase. Deze unieke plek is meer dan alleen een foodhall. Het is een plek vol smaken, geuren en kleuren, waar je niet alleen terecht kunt voor een overheerlijke maaltijd, maar ook voor je dagelijkse boodschappen.

Versgebakken brood met een knapperige korst, romig banket dat smelt op je tong, de meest verse vis rechtstreeks uit de zee, eerlijk vlees van de beste kwaliteit, een rijk assortiment aan verse groenten en dat ene speciale flesje wijn voor een avond thuis. Dit alles en meer vind je in de Daily Taste, waar ‘verser dan vers’ het motto is. De ondernemers in de Daily Taste zijn niet alleen gastvrij, maar streven er ook naar om zoveel mogelijk met lokale voedselleveranciers samen te werken. Dit zorgt voor een authentieke en duurzame eetervaring.

Als inwoner van Den Haag of bezoeker van deze prachtige stad, heb je hier toegang tot verrukkelijke restaurants en mooie winkels. Van een toko met overheerlijke Surinaamse fusiongerechten tot een gezellige wijnbar, van een kaaswinkel vol met diverse kazen tot een snoep- en ijswinkel met het gekste en snoepgoed. Het is altijd verrassend.

Nieuw Kijkduin is dagelijks geopend, zeven dagen per week, waardoor je altijd de gelegenheid hebt om deze parel te bezoeken. Of je nu langs wilt komen voor een snelle boodschap, een uitgebreide maaltijd of gewoon voor de gezelligheid, Nieuw Kijkduin verwelkomt je met open armen.

Krijg je al zin? Twijfel geen moment en maak een uitstapje naar Nieuw Kijkduin. Ervaar het zelf, ideaal voor liefhebbers van heerlijk eten, sfeer en een gezellige winkelbeleving.

Meer informatie vind je hier:

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.