Een eigentijdse foodhall, de Daily Taste!

De laatste jaren werd deze bijzondere plek – een familiebadplaats voor de Hagenaars – helaas gekenmerkt door vergane glorie. Daarom wordt er een compleet nieuwe badplaats neergezet, met luxe woningen, winkels en horeca. Inmiddels zijn de eerste woningen opgeleverd, zijn er al een aantal winkels om heerlijk rond te slenteren, wordt de boulevard gesierd door de eerste restaurants én staat er een compleet nieuwe eigentijdse foodhall, de Daily Taste.

De Daily Taste Foodcourt is meer dan een foodhall. Naast genieten van een hapje en een drankje kun je er ook terecht voor de dagelijkse boodschappen. Versgebakken brood, romig banket, verse vis, eerlijk vlees, een brede selectie groente of bijvoorbeeld dat heerlijke flesje wijn voor thuis. De Daily Taste staat voor verser dan vers, gastvrij en de ondernemers maken zoveel mogelijk gebruik van lokale voedselleveranciers.

Maar wat Nieuw Kijkduin voor mij persoonlijk zo leuk maakt, is het culinaire aspect. Want opeens heb ik de leukste en lekkerste restaurants en winkels binnen handbereik! En er is van alles te krijgen. Van een toko met Surinaamse fusion tot een wijnbar en van heerlijke kazen tot het lekkerste en gekste snoepgoed.

Zeven dagen per week kun je er terecht voor je boodschappen, dus mocht je nieuwsgierig zijn? Kom dan vooral een keertje langs.

snoepgoed

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.