Het paasweekend staat voor de deur!

Als de lente in de lucht hangt en de bloemen beginnen te bloeien, is het tijd om te genieten van de paasvakantie. In en rondom Nieuw Kijkduin zijn er tal van leuke paasactiviteiten voor alle leeftijden. Hier zijn enkele ideeën voor het vieren van Pasen.

Paasbrunch
Wat is er nu gezelliger dan samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke paasbrunch? In Nieuw Kijkduin zijn er diverse restaurants die een speciale paasbrunch aanbieden. Geniet van een uitgebreid buffet met verse broodjes, croissants, hartige en zoete lekkernijen, en natuurlijk eieren. Of verzorg thuis een heerlijke paasbrunch voor je familie met verschillende lekkernijen van Bakkerij van Kempen. Een familiepaasbrunch is de perfecte start van het paasweekend!

Paaswandeling
Tijdens een paaswandeling paaseieren zoeken: Dit is één van de meest populaire activiteiten tijdens het paasweekend en kan overal worden georganiseerd, van parken, recreatiegebieden tot het strand... Laat de kinderen hun mandjes meenemen en ga samen op zoek naar paaseieren. Maak het extra leuk door aanwijzingen te geven die leiden naar de verstopte schatten of het spotten van een echte paashaas.

Paaseieren schilderen
Paaseieren schilderen is een klassieke activiteit die altijd leuk blijft. Koop bij de Zuivelhoeve witte eieren en verf ze in verschillende kleuren. Lekker kliederen aan de paastafel tijdens de paasbrunch. Al die creaties zijn bijna zonde om op te peuzelen.

Paasshopping
Als je wil winkelen dan kun je terecht bij de winkels in Nieuw Kijkduin. Er zijn verschillende boetiekjes, cadeauwinkels en modezaken waar je kunt shoppen voor souvenirs, kleding en accessoires. Neem eens een kijkje bij Crafthouse en Chase en loop voor je dagelijkse boodschappen langs de Daily Fresh. Sluit je dagje shoppen af met een heerlijke pizza of pasta bij Pavarotti op de boulevard.

Kortom, Nieuw Kijkduin biedt tal aan activiteiten om er een fantastisch paasweekend van te maken met je familie en vrienden. Verken de omgeving, geniet van de stranden, ga winkelen en proef de lokale keuken. Er is voor elk wat wils.

paasbrunch met pasta bij Pavarotti

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.