Het verhaal van Wild Waves Barber & Hair Salon

Verwelkom een frisse wind in je haar met de nieuwste aanwinst van Nieuw Kijkduin: Wild Waves Barber & Hair Salon! Met een sterke passie voor hun ambacht, streven de meesterkappers bij Wild Waves ernaar om elke keer een unieke, stijlvolle look te creƫren die echt bij je past. En het verhaal achter deze salon maakt deze plek nog specialer: Ontmoet Lori en RJ, de eigenaren van de nieuwe haarsalon in Kijkduin.

Het verhaal begon zo’n drie jaar geleden. Lori was een kapster, ze woonde en werkte in een stad genaamd Langebaan, in Zuid-Afrika. RJ was een barbier, hij woonde en werkte in Den Haag.

Op een dag kwam RJ de Instagram-pagina van Lori tegen en besloot hij een kritische opmerking te plaatsen bij een van haar foto’s van een herenkapsel. Lori was niet bepaald gecharmeerd van deze opmerking en besloot hem een bericht te sturen om te vragen wie hij was en waarom hij zo kritisch reageerde op haar post.

Vanaf dat moment begonnen ze te praten via Instagram Messenger, wat al snel uitmondde in een videogesprek. Ze voelden beiden direct een verbinding.

Dagelijkse videogesprekken en berichten vormden al snel een essentieel onderdeel van hun communicatie, vaak doorgaand tot in de kleine uurtjes. Met telefoons rustend aan hun zijde. De behoefte om samen te zijn was overweldigend. Ze droomden zelfs over het samen opzetten van een eigen bedrijf.

Besluitvaardigheid nam de overhand en hoewel ze elkaar nooit persoonlijk hadden ontmoet, liet Lori alles achter in Zuid-Afrika om zich bij RJ in Nederland te voegen. Hun band groeide en verdiepte zich, wat resulteerde in een prachtig gezin met drie dochtertjes.

Het was een verrijking die ze nooit hadden kunnen voorzien. Uiteindelijk werd hun gezamenlijke droom, Wild Waves Barber & Hair Salon, gerealiseerd, een idee waarover ze eerder hadden gefantaseerd.

De charme van Kijkduin trok hen aan en ze werden verliefd op de omgeving.

Wild Waves nodigt iedereen uit om het familiebedrijf en de kindvriendelijke salon te bezoeken, in de hoop velen van jullie te verwelkomen!

handen die borstels en scharen omhoog houden

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.