Voor ondernemers

Hotspot: Wagamama in Kijkduin

Benieuwd wat wagamama betekent? Wagamama is japans voor ‘ondeugend kind’ of ‘iemand die eigenwijs en vastberaden is’. En dat is precies hoe de Aziatische gerechten van Wagamama ook zijn!

Wagamama is sinds kort ook te vinden op Kijkduin. Deze Haagse badplaats is dankzij een grote vernieuwing hard op weg om dé hotspot te worden voor een heerlijk dagje strand. Of het nu zomer of winter is, na een lekkere stranddag of -wandeling kun je heerlijk genieten van een Aziatische maaltijd.

Hou je van comfort food met Aziatische roots? Dan is Wagamama voor jou the place to be!
Op de zeer uitgebreide kaart vind je niet alleen kleine gerechtjes, zoals bang bang prawns, bao buns, ebi katsu en gestoomde of gefrituurde gyoza, maar ook ramen, kokoro, curry’s, donburi en teppanyaki-gerechten.

Onze favorieten zijn de bang bang prawns, gefrituurde gyoza met eend, de kokoro miso mackerel en de teriyaki kip donburi.

Het interieur van de restaurants van Wagamama heeft een modern en industrieel uiterlijk en creëert een unieke, gezellige sfeer. Je zit aan lange houten tafels en banken, waardoor het gemakkelijk is om met grotere groepen te dineren. Het bedrijf is beroemd om zijn snelle bediening en een uitstekende klantenservice.

Kortom, Wagamama is een populaire keuze voor degenen die op zoek zijn naar smakelijke en verfijnde Japanse en Aziatische gerechten. Het unieke interieur en de snelle bediening maken het een aantrekkelijke optie voor gasten. Als je nog niet bij Wagamama hebt gegeten, moet je het eens proberen!

Aziatisch eten

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.