NKD

De Vleeschmeester

Wij helpen je graag bij het vinden van een passend stukje vlees, voor broodbeleg, maaltijd of borrelhap.

Luxere vleessoorten worden steeds meer gewaardeerd, hierbij kan je denken aan Black Angus en Wagyu. Beiden vrij van antibiotica en groeibevorderaars, wat je terugproeft in het vlees. Laat je ook eens verrassen door één van deze rundvleessoorten.

Elke dag zijn er weer verrassende ambachtelijke vleesspecialiteiten in onze toonbank. Of het nu gaat om een traditioneel stukje vlees of om een panklaar product, wij maken het met liefde voor jou klaar.

★★★★★

BOSTON BUTT VOOR PULLED PORK

Vraag je Vleeschmeester om een mooi stuk BOSTON BUTT van circa 2,5 kg. Smeer het vlees in met een klein beetje pure olijfolie en kruid deze met een rub. Laat dit 1 nacht intrekken.

Laat het vlees de volgende dag op kamertemperatuur komen. Steek de kamado aan op 150 graden en gebruik zoet rookhout. Laat de rook in het vlees trekken tot alle rook van het hout weg is.

Leg de Boston Butt in een gesloten gietijzeren pan en voeg de groenten, kruiden, de bouillon en het bier toe. Laat het vlees 3 à 4 uur garen op 200 graden. Houd goed bij of er genoeg bouillon in de pan blijft zitten. Wanneer het vlees bijna uit elkaar valt, laat het een kwartier rusten in aluminium folie.

Trek het vlees helemaal uit elkaar en de Pulled Pork is klaar om te serveren.

ingredientenlijst

Programma
Nieuw Kijkduin

15 september
Meat The Butcher bij de Vleeschmeester

30 september
Live muziek in de Daily Taste

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.