Jamon Bar Beach: Een stukje Spaanse zon en smaak

Het verhaal achter Jamon Bar Beach: Van Madrid naar Nieuw Kijkduin
Stel je voor: je loopt door de bruisende straten van Madrid en je komt terecht bij het legendarische ‘Mercado de San-Miguel’. Een plek waar culinaire magie tot leven komt in de vorm van eindeloze eetstandjes. Dit is waar het allemaal begon voor Dominique Spijker, de visionaire oprichter van Jamon Bar Beach. Zijn liefde voor Spanje en de onmiskenbare charme van de ‘Mercado de San-Miguel’ inspireerden hem om iets bijzonders naar Nederland te brengen: de Pata Negra.

Van Amsterdam naar Nieuw Kijkduin: Een culinaire reis
Het verhaal van Jamon Bar Beach begint in Amsterdam, waar in 2014 de deuren van de Foodhallen voor het eerst openden. Hier ontstond een dynamische en internationale sfeer, perfect om samen te komen en te genieten van culinaire hoogstandjes. Het ‘shared dining’ concept gaf vrienden de kans om hun favoriete hapjes te bestellen en te delen. En nu, als een natuurlijke evolutie, heeft Jamon Bar Beach zijn thuis gevonden in de food court van Nieuw Kijkduin!

De Kunst van Iberico Ham
Bij Jamon Bar Beach is Iberico ham meer dan alleen een delicatesse; het is een kunstvorm. Het ambachtelijke en traditionele droogproces van de Pata Negra kan wel tot vijf jaar duren voordat het zijn volmaakte smaak bereikt. In onze sfeervolle setting bieden we een diverse selectie van kwaliteiten, variërend van jonge ham met een toegankelijke prijs tot de puurste 100% zuivere Pata Negra. Onze ham wordt op verschillende verrukkelijke manieren geserveerd. Proef bijvoorbeeld ons heerlijke broodje Iberico, met een verse tomatensalsa à la de Catalaanse stijl. Of laat je verleiden door een plankje vol met onze smaakvolle Pata Negra.
Elk moment bij Jamon Bar Beach voelt als een uitstapje naar een authentieke, pittoreske Bodega.

Zoek niet verder als je verlangt naar een bruisende vrijdagmiddagborrel die je smaakpapillen zal betoveren. Bij Jamon Bar Beach is de essentie van Spanje binnen handbereik. Onze passie voor Pata Negra en het delen van culinaire vreugde staat centraal. Dus kom langs en laat je meevoeren naar een wereld van smaak, ambacht en gezelligheid. Bij Jamon Bar Beach ben je altijd welkom!

Spaanse hapjes en drankjes

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.