Voor ondernemers

LAPAJA dameskleding opent haar deuren in Nieuw Kijkduin!

Welkom in het hart van Nieuw Kijkduin, waar mode en stijl een nieuw thuis vinden! LAPAJA, de trendy dameskledingwinkel, opent op 1 maart 2024 haar deuren in dit steeds meer bruisende winkelcentrum. Bij LAPAJA geloven we in de kracht van mode om elke dag bijzonder te maken, en we zijn verheugd om deze passie met jou te delen in onze gloednieuwe locatie.

Feestelijke opening met een exclusieve aanbieding!
Om onze opening te vieren, hebben we een fantastische actie voor jou! Van 1 t/m 3 maart 2024 krijg je maar liefst 10% korting op onze gehele collectie. Ja, je leest het goed, op álle items! Dit is de perfecte kans om je garderobe te verrijken met onze unieke stukken.

Wat kun je verwachten bij LAPAJA in Nieuw Kijkduin?

  • Trendsettende collecties: Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie van kledingstukken die elke outfit naar een hoger niveau tillen.
  • Persoonlijke styling: Ons vriendelijke team staat klaar om jou te voorzien van persoonlijk stijladvies.
  • Een unieke winkelervaring: Geniet van een gezellige sfeer terwijl je door onze nieuwste collecties snuffelt.

Mis het niet!
Dus, markeer je agenda voor 1 t/m 3 maart 2024 en kom naar de opening van LAPAJA in Nieuw Kijkduin. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan om te profiteren van onze speciale openingsactie.

Zien we jou daar? Kom langs, ontdek onze prachtige collecties en vier samen met ons de start van dit avontuur in Nieuw Kijkduin!

Blijf op de hoogte
Volg ons op LAPAJA's website en social media voor de laatste updates en sneak peeks van onze collectie.

LAPAJA zoekt jou!
En mocht je LAPAJA nou echt te gek vinden en ben je nog op zoek naar een baantje? Dan is dit je kans, want ze zoeken partime- en fulltime medewerkers. Interesse? Klik dan hier:

winkel LAPAJA

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.