NKD

Lentekriebels

Nieuw Kijkduin is klaar om Pasen samen met jou te vieren! We hebben een lekker recept voor een feestelijke paastaart, want deze mag absoluut niet missen tijdens dit feest. Daarnaast sommen we nog de leukste activiteiten tijdens Pasen op en laten we zien hoe je de tafel kunt dekken voor de perfecte paasbrunch.

★ ★ ★ ★ ★

Paasrecept - Proef de lente

Deze feestelijke paastaart mag niet ontbreken tijdens de paasbrunch, want hij is ongelooflijk lekker.

Aantal personen: 4-6 personen
Bereidingstijd: 1,5 uur voor het brood + 20 minuten


Bereiding: 

 1. Bak het brood volgens aanwijzingen op de verpakking en laat het goed afkoelen.
 2. Schaaf met de kaasschaaf lingen van de courgette en grill deze even kort in de pan. Leg ze vervolgens opzij om af te koelen.
 3. Snijd het brood vanaf de zijkant voorzichtig in 5 plakken en beleg het met de onderstaande volgorde. Probeer de ingrediënten gelijkwaardig over de snede brood te verdelen.
  * ⅔ Heks’n Kaas en de helft van de bladsla
  * ½ van de Boerderij kaas
  * Tomaten, ¾ courgette linten, plakjes ei
  *  Besmeer de volgende snede met ⅓ Heks’n Kaas en leg deze kant over het ei
  * ½ van de Boerderijkaas en bladsla
 4. Leg de bovenste plak brood erop en smeer met een spatel de buiten- en bovenkant met roomkaas.
 5. Versier de paastaart met de bieslook, tomaatjes en andere lekker garnering. 
verkoopster met paasei in haar hand

het perfecte paasfeest

Er is veel te doen tijdens deze vrolijke feestdag en er is meer te genieten dan alleen een chocolade paashaas en eitjes. Om ervoor te zorgen dat jij en je familie het meeste uit het paasfeest kunnen halen, hebben wij een aantal verschillende blogs voor je gepubliceerd. In de blog ‘Het paasweekend staat voor de deur’ lees je meer over leuke activiteiten die je kunt doen met familie, kinderen en vrienden tijdens Pasen. In ‘Tafeltje gedekt kun je lezen over tips voor het decoreren van je paastafel.

Programma
Nieuw Kijkduin

20 april
Meat the Butcher
‘Meat de Butcher’ bij de Vleeschmeester Kijkduin. Meld je aan via 070-2192587 of in de winkel van Vleeschmeester Kijkduin. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Bestel nu je paasontbijt bij de Vleeschmeester, bestaande uit een belegd broodje, verse jus d’orange en een gekookt eitje. Op te halen op 1e en 2e paasdag. Alleen op bestelling. Voor €9,95 i.p.v. €12,90!

Wil je ook het digitale magazine van de Vleeschmeester ontvangen? Meld je dan nu aan via kijkduin@vleeschmeester.nl.

29 april
Live muziek Daily Taste
Elke laatste zaterdag van de maand is er live muziek bij de Daily Taste! Dus kom langs en geniet van de swingende noten.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.