Lou.espressobar: Waar passie voor koffie samenkomt

Milou Verdoold, oorspronkelijk gepassioneerd door dans, heeft haar leven gevormd rond haar droom om danseres te worden. Tijdens deze avontuurlijke reis heeft Milou diverse bijbanen gehad, maar een bijzonder keerpunt kwam toen ze achter een espressomachine in een strandtent in Den Haag terechtkwam.

Haar verhuizing naar Amsterdam voor dans opende een gelijk ook een andere deur: de wereld van zzp barista’s en de boeiende koffie scene.

Een ontluikende liefde voor koffie ontstond. Hoewel velen dagelijks koffie drinken, realiseren weinigen zich de diepte en complexiteit van dit drankje. De kwaliteit die in een kopje koffie kan zitten is indrukwekkend. Van de plantages, het verwerkingsproces, het verschepen, tot het branden van koffiebonen, recepten, zetmethoden en zelfs de maat van het kopje – elk detail telt.

Net als in de wijnwereld kent koffie zijn unieke variëteiten en nuances. Bij 'Lou.espressobar' is het doel om gasten kennis te laten maken met Specialty Coffees van diverse roasters en hen op een smaakvolle reis te nemen.

Werken met koffie gaat over connectie. Hier kunnen gasten hun wensen voor hun dagelijkse koffiebehoefte kenbaar maken. In deze digitale tijd is zo’n echt gesprek aan de bar een kostbaar moment.

Naast koffie biedt Lou.espressobar een selectie van thee en andere drankjes, elk met hun eigen verhaal. De lekkernijen worden met liefde en passie bereid door ambachtelijke bakkers.

Kom langs bij 'Lou.espressobar' in Nieuw Kijkduin en laat je verrassen door een kopje koffie zoals je het nog nooit hebt ervaren. Proef de passie in elk detail.

luxe koffiemachine

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.