Nieuw Kijkduin – De herontdekking aan zee

Jarenlang was deze plek – een familiebadplaats voor de Hagenaars. De afgelopen jaren is er een start gemaakt om een compleet nieuwe badplaats neer te zetten met luxe woningen, winkels en horeca.

Alle werkzaamheden worden langzaam afgerond en er staat een complete stad aan zee. Waar óók de oude elementen die nostalgische Hagenaars doen herinneren aan vroeger zijn terug te vinden. Zoals de (vernieuwde) speelboot en vuurtoren hebben straks weer een plek!

Maar wat Nieuw Kijkduin zo leuk maakt, is het culinaire aspect. Want opeens heb je de leukste en lekkerste restaurants en winkels binnen handbereik! Van sushi tot wijn en van kaas tot verse vis.

Wil je in Nieuw Kijkduin uit eten, dan heb je aardig wat te kiezen. Van take-away, een snelle hap tot uitgebreid dineren, hier wil je eten:

Taste of Kijkduin
Voor een koffie to go of een loaded fries met rendang op het terras, bij Taste of Kijkduin kun je terecht voor heerlijke broodjes, snacks en frieten.

The Wine House
The Wine House is robuust, chique en sfeervol ingericht. Ze schenken er heerlijke wijnen, gecombineerd met culinaire verwennerij. En smaakt de wijn naar meer, dan neem je een paar flessen voor thuis mee uit de inpandige wijnwinkel.

Warung Mini
Nog zo’n begrip in Den Haag is de Surinaamse en Javaanse keuken van Warung Mini. Indonesisch comfort food met een ‘modern twist’.

Pannenkoekenhuis Kijkduin
Uiteraard moest ook het pannenkoekenhuis weer terugkeren in Kijkduin. Het nieuwe pannenkoekenhuis heeft een sfeervolle inrichting, waarbij je zo een piratenschip lijkt binnen te lopen.

Pavarotti
Een middag of een avond Pavarotti is met recht een uitje! Naast heerlijk Italiaans eten (de pasta wordt iedere dag vers gemaakt) kun je hier je lol op in één van de vier karaokeruimtes. Of je huurt een vriendentafel met eigen biertap en grote schermen waarop je de formule 1 kunt kijken! Eyecatcher is echter de enorme haaientank in het midden van het restaurant.

Geen zin in een maaltijd maar wel in iets lekkers tussendoor, als een ijsje, koffie of cupcake? Hier moet je zijn:

Pavarotti Dolce
Het zusje van restaurant Pavarotti is Pavarotti Dolce. In het instagrammable (roze!) interieur kun je terecht voor heerlijk schepijs, freakshakes, macarons, cannoli, cupcakes en meer.

Bella’s Ice and Candy Store
Net zo Instagram waardig is Bella’s Ice and Candy Store. Ook hier knalt het glazuur van je tanden door de mooiste bonbons, ijs, shakes en wafels

LOU.Espressobar
Bij LOU.Espressobar maakt Milou vanuit haar te leuke koffietruck de lekkerste (ijs)koffie en thee voor je klaar.

Seafood Kijkduin
Geen stad aan zee zonder viswinkel toch? Seafood Kijkduin is echte familiezaak met járen aan ervaring. Voor een lekker Hollandse Nieuwe, tonijn tataki of een portie krokante kibbeling.

Kortom, Nieuw Kijkduin is uitgegroeid tot een plek waar verleden en heden harmonieus samenkomen, verrijkt met een culinair spectrum dat je nergens anders vindt. Het is een uitnodiging om te ontdekken, te genieten en te vieren wat Kijkduin allemaal te bieden heeft.

twee mensen toasten met drank, visgerechten op een aanrecht

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.