Voor ondernemers

Nieuw Kijkduin is nog volop in ontwikkeling

Kijkduin in Den Haag is van oudsher dé plek om samen met je gezin te genieten van zon, zee en strand. Lekker wandelen over de boulevard of langs de kust.

Na een jaren van verval werd in 2008 een start gemaakt met de realisatie van een compleet nieuwe badplaats. Hiervan werd in 2018 de eerste paal geslagen. De woningen zijn opgeleverd, de nieuwe eigentijdse foodhall Daily Taste Foodcourt is volop in gebruik, er zijn al geweldige winkels te vinden en op de boulevard kun je al een drietal heerlijke restaurants bezoeken.

Kom bijvoorbeeld lekker eten bij Warung Mini:

Er wordt hard gewerkt aan de tweede fase van de bouw, waar naar verwachting eind 2023 een compleet nieuwe badplaats staat. In het nieuwe Kijkduin wil je zijn. En niet alleen voor zon, zee en strand. De Daily Foodcourt is het hele jaar een fijne plek om te bezoeken.

Als je aan komt rijden valt het mooie beachy design van onder meer Piet Boon en Jan des Bouvrie gelijk op. Modern, uitnodigend en ook nog eens duurzaam. Zo is er tijdens de bouw zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame bouwtechnieken en materialen. Er is een warmte-koude opslagsysteem en liggen er zonnepanelen op de daken. Daarnaast is er ook speciaal aandacht geweest voor het behoud van duinen en dieren die daar leven.

Nieuw Kijkduin kust

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.