Voor ondernemers

Ontdek het nieuwe zomermenu bij wagamama in Nieuw Kijkduin!

Vanaf nu is er veel te beleven bij wagamama Kijkduin. Heb jij hun gloednieuwe zomermenu al geproefd? Daarnaast presenteren ze een speciaal lunchmenu exclusief bij wagamama in Kijkduin. En natuurlijk kunnen de gasten nog steeds genieten van de overheerlijke sushi die we op de kaart hebben staan. Genoeg redenen om te vieren en te proeven!

It’suraku: de jacht naar plezier
Nu de zomer voor de deur staat, is er veel te vieren: warmere dagen, langere avonden, vakanties, festivals, en tijd doorbrengen met vrienden en familie. De nieuwe zomercampagne is dan ook geïnspireerd op de Japanse filosofie van itsuraku, wat staat voor het najagen van plezier. Bij wagamama draait het allemaal om eten en vriendschap, en dat vieren we graag met jullie!

Geniet van ons nieuwe zomermenu
Het zomermenu zit boordevol heerlijke nieuwe gerechten die perfect passen bij de warme zomerdagen. Of je nu komt voor een lichte lunch of een uitgebreid diner, er is voor ieder wat wils. Denk aan frisse salades, smaakvolle ramen en vernieuwende sushi creaties. Elk gerecht is zorgvuldig samengesteld om de smaken van de zomer te vangen en je smaakpapillen te verwennen.

Lunchen bij wagamama
Speciaal voor wagamama Kijkduin hebben ze nu ook een lunchmenu geïntroduceerd. Dit menu biedt een scala aan lichte en voedzame gerechten die perfect zijn voor een zomerse middag. Of je nu een snelle hap zoekt of rustig wilt genieten van je lunch, bij Wagamama ben je aan het juiste adres.

Positive Eating, Positive Living
Bij wagamama geloven ze in “positive eating, positive living” – van kom tot ziel. Deze filosofie is de kern van de nieuwe zomercampagne. Ze willen de gasten niet alleen voorzien van heerlijk eten, maar ook inspireren met de positieve voordelen van onze gerechten. Elk gerecht op ons zomermenu is ontworpen om te voeden en te verfrissen, zodat je niet alleen geniet van de smaak, maar ook van een positief gevoel dat de hele dag aanhoudt.

Kom en vier de zomer met wagamama!
Wagamama Kijkduin nodigt je uit om het nieuwe zomermenu te ontdekken en deel te nemen aan de itsuraku-ervaring. Of je nu komt voor een heerlijke lunch, een gezellig diner met vrienden of gewoon om onze vernieuwde sfeer te proeven, ze garanderen dat je een onvergetelijke tijd zal hebben.

Dus kom langs bij wagamama in Nieuw Kijkduin, proef de nieuwe gerechten en ervaar het zelf!

Japans gerecht bij wagamama

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.