Opening Dog Wash groot succes!

Op 4 oktober werd Nieuw Kijkduin overspoeld door een vrolijke beestenboel ter ere van de feestelijke opening van de Dog Wash. Het was een dag vol schuim, kwispelende staarten en natuurlijk de gezellige aanwezigheid van onze geliefde viervoeters.

Het festijn begon met een overvloed aan wasbeurten, waar honden van allerlei rassen en groottes zich lieten verwennen met een verfrissende douche. De Dog Wash bleek al snel een hotspot te worden voor baasjes die hun harige vrienden wilden trakteren op een dagje wellness.

Na de verkwikkende wasbeurten was het tijd om de innerlijke viervoeter te verwennen. Vele streken neer bij het gezellige Pavarotti om te genieten van heerlijke maaltijden, terwijl hun trouwe viervoeters geduldig wachtten op een smakelijk kruimeltje dat van de tafel viel.

Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de gedurfde poging om het Guinness World Record te verbreken voor de meeste honden op één foto. Met 193 enthousiaste honden verzameld voor dit gedenkwaardige moment was de sfeer één van opwinding en verwachting. Helaas brak Nieuw Kijkduin het record niet, maar zoals ze zeggen, is deelname belangrijker dan winnen.

Desondanks was de dag gevuld met zoveel vreugde en liefde van onze harige vrienden dat elke aanwezige zich absoluut een winnaar kon voelen. Wereld Dierendag werd gevierd met een overvloed aan kwispelende staarten, natte snuiten en onvoorwaardelijke liefde. Want laten we eerlijk zijn, wie kan er verliezen als je omringd bent door zoveel lieve viervoeters?

Dus, laten we proosten op de Dog Wash in Nieuw Kijkduin, waar schuim, liefde en gezelligheid samenkomen voor een onvergetelijke viervoetige ervaring! 🐶🚿✨

vrouw met Dwergkees hond

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.