NKD

Daily Fresh

Een oase van verse producten. Bij de Daily Fresh kunt u terecht voor al uw groente en fruit. Heerlijke seizoensgroenten worden afgewisseld door exotisch fruit, chocolade dadels, healthy gemberdrink en meer. Met onze kennis van en passie voor het vak, kunt u bij ons altijd terecht met uw wensen. Probeer vooral ook onze gezonde to go maaltijden, altijd vers bereid!

★★★★★

Groene smoothie met spinazie

Wil je snel zoveel mogelijk vitamines binnenkrijgen? Deze smoothie bestaat uit 50% groenten en 50% tropisch fruit. Ook voor kinderen is dit een gezond tussendoortje. Je hebt voor dit recept alleen een goede blender nodig en de ingrediënten van de ingrediëntenlijst.

Bereiding:

1. Weeg de spinazie, komkommer, ananas en mango af, je hebt overal dezelfde hoeveelheid van nodig (125 gram) dus dat is lekker makkelijk. Snij de komkommer in blokken of plakken (hoeft niet heel klein).

2. Meet het water en de kokosmelk af. De kokosmelk geeft de smoothie een lekker tropische en romige smaak, maar als je niet van kokosmelk houdt kun je dit natuurlijk achterwege laten.

3. Doe de spinazie en komkommer als eerste in de blender. Dit zijn de zachtste ingrediënten, wat het mixen makkelijker maakt. Voeg daarna de mango, ananas, kokosmelk en het water toe.

4. Zet de blender aan op de ice crush stand, hiermee maak je de bevroren blokjes mango en ananas fijn. Heeft jouw blender de ice crush stand niet, laat het bevroren fruit dan eerst ontdooien. Mix het tot een vloeibaar geheel.

5. Verdeel de inhoud van de blender kan over 4 glazen of kopjes en genieten van deze heerlijke smoothie met spinazie en tropisch fruit!

via gezondweekmenu.nl

ingredientenlijst_smoothie

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.