Shop je warm in Nieuw Kijkduin

Brrr… de koude dagen staan voor de deur en dat betekent maar één ding: het is tijd om te genieten van de warmte en gezelligheid die onze lokale ondernemers te bieden hebben. Terwijl de temperaturen dalen, nodigen enkele bijzondere plekken je uit om de magie van het winterseizoen te ontdekken.

Winterstoof met de Vleeschmeester
Voor de liefhebbers van hartverwarmend eten is er geen betere plek dan de Vleeschmeester. Het ambachtelijke vakmanschap achter elk stuk vlees brengt de winterse sferen tot leven. Denk aan sappige stoofschotels, rijk gevulde erwtensoep en perfect gegaarde wildgerechten. De Vleeschmeester nodigt je uit om de kou te trotseren met smaken die je hart verwarmen.

Stamppotje met de Daily Fresh
Wanneer de dagen korter worden en de behoefte aan gezonde energie toeneemt, is Daily Fresh jouw go-to. Laat je verwennen door hun assortiment aan verse, gezonde maaltijden en sappen. De kleurrijke creaties en voedzame ingrediënten van deze groente- en fruitwinkel geven je het juiste zetje om de kou te omarmen en met volle energie de winter in te gaan. En een lekker winters stamppotje mag ook éigenlijk niet ontbreken deze koudere dagen.

Bakkerij van Kempen
Het Haagse familiebedrijf begon in 1926, waar opa Kees van Kempen aan de Haagse Eerbeeklaan zijn eerste bakkerij begon. De heerlijke ambachtelijke, verse broden, zalig gebak, kleurrijke seizoensproducten, zoals de overheerlijke chocolade letters, pepernoten en vergeet de vers belegde broodjes niet.. Volg de geur van warm brood en je zit goed.

Warme kleren en sfeer bij Chase
Ben jij op zoek naar een nieuwe winterjas? Dan ben je bij Chase aan het goede adres. Van warme jassen, truien en vesten tot schoenen. Shop je wintergarderobe bij elkaar, maar ook de leukste woonaccessoires. Een knus huis is áltijd een goed idee. Zeker nu. Er gaat niks boven het trotseren van de kou, om vervolgens thuis te komen in een bad van ambiance en gezelligheid. Kom naar Chase en laat je inspireren op het gebied van een sfeervolle lifestyle.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.