Voor ondernemers

Tafeltje gedekt!

Met Pasen om de hoek is het tijd om na te denken over het creëren van de perfecte paastafel. Of je nu een intiem diner voor twee plant of een feestelijk samenzijn met familie en vrienden, er zijn tal van manieren om een prachtige paastafel te creëren die iedereen zal doen verbazen. En als je op zoek bent naar inspiratie, waarom zou je dan niet eens een kijkje nemen bij de ondernemers van Nieuw Kijkduin? Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het creëren van een prachtige paastafel met behulp van lokale ondernemers.

Tip 1: Kies een thema en kleurenpalet
Eén van de eerste dingen die je helpen bij het creëren van de perfecte paastafel is het kiezen van een thema en/of een kleurenpalet. Kies bijvoorbeeld voor een klassieke paasuitstraling met pasteltinten en eieren, of ga meer voor een moderne uitstraling met gedurfde kleuren en patronen.

Tip 2: Creëer een mooie tafelsetting
Als je eenmaal je thema en kleurenpalet hebt gekozen, is het tijd om de tafel setting te creëren. Begin met een mooie tafelloper of tafelkleed en voeg daar vervolgens mooie borden, bestek en glazen aan toe. Crafthouse heeft prachtige items om je tafelstyling nog mooier te maken. Denk aan veel pastelkleurige items. Van vazen, borden tot kandelaren, maar ze hebben ook prachtig meubilair van Rivièra Maison. Versier de tafel met bloemen, kaarsen en andere decoraties die passen bij je thema. Vergeet niet om naamkaartjes te maken voor elke gast en zorg ervoor dat er voldoende ruimte is voor gerechten en drankjes.

Tip 3: Kies de perfecte gerechten en drankjes
Een belangrijk onderdeel van de perfecte paastafel is uiteraard het eten en drinken. Kies voor gerechten die passen bij het seizoen en het thema van je tafel. Denk bijvoorbeeld aan geroosterde lamsbout van de Vleeschmeester, aspergesoep of een mooie salade met lentegroenten van de Daily Fresh. Voor feestelijke drankjes kun je kiezen voor een heerlijke wijn of champagne van The Wine House. Natuurlijk mogen de heerlijke verse broodjes van Bakkerij van Kempen en de overheerlijke chocolade haasjes en eitjes van de Zuivelhoeve niet ontbreken.

Kortom, het creëren van de perfecte paastafel vereist enige planning en een dosis creativiteit. Maar een lekker gedekte tafel is onmisbaar tijdens Pasen. Nieuwsgierig naar de paasacties van de ondernemers van Nieuw Kijkduin? Check dan de website.

Deel jouw paastafel op onze socials met de hashtag #nieuwkijkduin

paasei op paastafel

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.