Waar moet je zijn met Valentijn?

Kijkduin is een prachtig gebied in Nederland en een populaire bestemming voor koppels die op zoek zijn naar romantische uitjes. Wij geven 5 tips voor romantische activiteiten in en rondom Kijkduin.

1. Romantische strandwandeling
Niets is zo romantisch als een wandeling langs het strand van Kijkduin. Het uitzicht op de zee en het klotsende geluid van de golven maken het een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Sluit je wandeling af met een lekkere warme choco of ander romantisch drankje bij Nieuw Kijkduin.

2. Dineren bij Hart Beach
Dineer in stijl bij dit populaire strandpaviljoen met uitzicht op zee. Het restaurant biedt een uitstekende selectie van gerechten. Liefde gaat tenslotte door de maag. Dus laat je hart sneller kloppen (It’s all in the name)!

3. Prins op het (witte) paard
Maak een romantische rit langs het strand op paard en wagen. Het is een unieke manier om het gebied te verkennen en te genieten van het uitzicht op zee.

4. Bezoek aan het Delftse Hout
Dit natuurgebied biedt een rustige omgeving voor een romantische wandeling. Je kunt hier genieten van de mooie natuur en de dieren die er leven.

5. Fietstocht door de duinen
Huur een fiets en ontdek de prachtige duinen rondom Kijkduin. Het is een geweldige manier om de natuur en het gebied te verkennen, en een leuke activiteit om samen te doen.

Heb je nog meer cadeau-inspiratie voor Valentijn nodig? Hier vind je de cadeautips die maar al te graag Cupido voor je willen spelen.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.