Wagamama Nieuw Kijkduin

Wagamama staat bekend om zijn unieke mix van Aziatische smaken en moderne flair. Vanaf het moment dat je binnenstapt, word je omarmd door een zen-achtige sfeer, met een strakke inrichting die een perfecte balans vindt tussen eigentijds en traditioneel. Het is alsof je een culinaire reis door Azië maakt, recht hier in Nieuw Kijkduin!

Wagamama overtreft de verwachtingen met hun uitgebreide menu vol met heerlijke opties. Van sissende ramen tot hartige curry’s en verse sushi, elke hap is een explosie van smaak. Onze persoonlijke favoriet? De katsu curry die zelfs de meest kieskeurige smaakpapillen zal verrassen!

Of je nu met vrienden, familie of solo bent, wagamama biedt een gezellige en gastvrije sfeer die perfect is voor elke gelegenheid. Het is niet alleen een plek om heerlijk te eten, maar ook om herinneringen te maken en te genieten van goed gezelschap.

Met de nieuwste campagne “Ramen Your Way” keert wagamama terug naar waar het allemaal begon: de roots. Ze leggen de focus op het personaliseren van jouw culinaire ervaring, vooral bij hun heerlijke ramen! Je kunt vanaf nu zelf je ramen samenstellen met jouw favorieten!

Kijk voor meer informatie op de site van wagamama:

verschillende Aziatische gerechten

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.