Wie gaat ervandoor met de beste ranking?

Ben jij een expert in het verslaan van zombies? Of ben jij meer een gamer die net zo lenig als King Kong door de virtuele jungle springt? Of misschien hou jij meer van racen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Deze zomer opent er namelijk een arcadehal in Nieuw Kijkduin voor jong en oud, waar je talloze spellen kunt spelen en waar je je volledig kunt laten onderdompelen in de gamewereld.

HighScore is een bekende arcadehal en heeft al een vestiging in Waalwijk. Deze zomer zal er een nieuwe vestiging geopend worden in Nieuw Kijkduin. De grote hal in de vernieuwde badplaats zal gevuld worden met allerlei spelcomputers waar je je helemaal kunt uitleven.

Bij Highscore geloven ze in een wereld waar gamen mensen fysiek bij elkaar brengt. Het is dé plek waar je samen kunt lachen, samen kunt verliezen en samen kunt groeien. Het is de perfecte plek om samen met vrienden, familie en kennissen te genieten van een onvergetelijke beleving. Ervaar spanning en verbeter de highscores.

Helaas zal je nog even moeten wachten om te kunnen spelen in de arcadehal in Nieuw Kijkduin, maar zodra het open is, ben je van harte welkom om een spelletje te spelen!

Nieuwsgierig? Je kunt HighScore al wel volgen op Instagram.

man speelt VR

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.