Zon, zee en plezier

Waarom is Nieuw Kijkduin de perfecte plek voor een dagje uit met de kids?
De zon schijnt steeds vaker en dat betekent, op naar het strand! Wat is er beter dan zon, zee en plezier om te ontspannen en fun te maken met de kids. Nieuw Kijkduin is de perfecte bestemming en wel hierom!

Strandjutten
Eén van de leukste activiteiten op het strand van Nieuw Kijkduin is strandjutten. Weer of geen weer. Strandjutten kan altijd en stiekem is het met slechter weer nog leuker om goede items te vinden. Het strand is gevuld met schatten die door de zee zijn aangespoeld. Kinderen kunnen urenlang plezier beleven aan het zoeken naar interessante en unieke vondsten. Van schelpen tot drijfhout, er is altijd iets te vinden.

En mocht je nou willen jutten in het weekend, dan moet je zeker in de middag langs strandjutter Ome Jan en Rob. Zij zijn te vinden in hun jutterskeet in Kijkduin. Al hun vondsten staan uitgestald en het is een ware belevenis om jullie jutmiddag mee te starten en/of te eindigen.

Voor de meer avontuurlijke kinderen is er ook de mogelijkheid om te gaan surfen. Het strand van Nieuw Kijkduin is perfect voor beginners en er zijn verschillende surfscholen die lessen aanbieden. Dit is een fantastische manier om de kracht van de zee te ervaren en een nieuwe sport veilig te ontdekken.

Na al dat strandplezier is het tijd om te genieten van lekker eten en drinken. Bij Bella’s kun je de lekkerste ijsjes, snoepjes en wafels halen. Heb jij ze al geproefd?

En in de uitagenda zijn nog heel veel leuke kids activiteiten te vinden voor de aankomende zomer!

Kortom, er is van alles te beleven, met een prachtig strand, diverse activiteiten en nog heel veel meer.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.