Voor ondernemers

Ontdek Crafthouse: Waar ambacht en hartstocht elkaar ontmoeten

Bij Crafthouse in Nieuw Kijkduin vind je meer dan gewoon producten – je ontdekt ambachtelijke meesterwerken. Deze unieke bestemming is niet alleen een winkel, maar een ervaring waar luxe handgemaakte items, duurzaamheid en uitzonderlijk vakmanschap samensmelten om iets magisch te creëren.

Een wereld van handgemaakte luxe
Crafthouse staat bekend om zijn opmerkelijke assortiment, volledig vervaardigd met de hand uit 100% natuurlijke of gerecyclede materialen. Het gaat hier niet zomaar om producten; het zijn verhalen geweven in stof, hout en metaal. Elk stuk vertegenwoordigt een reis door culturen – van de zachte aanraking van Indiaas vakmanschap tot de levendige kleuren van Spaanse creaties.

Meer dan een winkel, een belevenis
Crafthouse is een plek waar je niet alleen winkelt, maar deel uitmaakt van een verhaal. Het is een ontmoetingsplaats voor liefhebbers van schoonheid en kwaliteit, waar elk item zijn eigen unieke achtergrond heeft.

Leer haute couture borduren als Carrie Bradshaw
Stap in de wereld van haute couture borduren bij Crafthouse. Laat je inspireren door mode-icoon Carrie Bradshaw en leer tijdens onze eendaagse masterclass hoe je een prachtige bloembroche borduurt. Deze broche, veelzijdig en stijlvol, kan op verschillende manieren gedragen worden: in je haar, als broche of hoe jij het maar wilt.

Maar er is meer. Deze dag is niet alleen een leerzame ervaring, maar ook een dag vol gezelligheid met heerlijke hapjes en drankjes. Het is de perfecte kans om iets nieuws te leren terwijl je geniet en ontspant.

Wanneer en Waar
De workshop vindt plaats in onze boetiek in Den Haag. De volgende data staan gepland:

  • 16 december 2023 (vol)
  • 13 januari 2024
  • 10 februari 2024

Locatie: Crafthouse,, Deltapromenade 293, Den Haag.

Mis deze unieke kans niet! Maak deel uit van de Crafthouse-ervaring. Voor meer informatie en om je plek te reserveren, bezoek onderstaande website:

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.