Voor ondernemers

Crafthouse

Crafthouse biedt een exclusieve selectie van home & lifestyle artikelen. Ontdek handgemaakte home decor, meubels en design accessoires in de winkel.

Crafthouse presenteert een unieke collectie luxeproducten voor thuis en lifestyle, vervaardigd door buitengewone ontwerpers en ambachtslieden. De collectie bestaat volledig uit handgemaakte items, gemaakt van 100% natuurlijke of gerecyclede materialen. Deze bijzondere creaties worden gecreëerd door toegewijde ontwerpers van over de hele wereld, in nauwe samenwerking met lokale ambachtslieden en gemeenschappen.

Bij Crafthouse staat ambachtelijk vakmanschap, de creativiteit van getalenteerde ontwerpers en kunstenaars, en eerlijke handelsrelaties met boeren en partners over de hele wereld centraal. Daarnaast hechten we veel belang aan het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen en streven we naar het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk.

Ervaar de schoonheid van traditioneel vakmanschap uit alle hoeken van de wereld, van India tot Italië, van Mexico tot Spanje. Laat je inspireren door de gepassioneerde designers en geniet van hun talent en fenomenale ontwerpen.

5/5

“Nieuw Kijkduin wordt dé badplaats met ongekende luxe en elegantie."

Hülya, eigenaresse Crafthouse

Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 14:00 tot 18:00
Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00
Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 14:00 alleen op afspraak

MEER NIEUW KIJKDUIN

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.