High Score

Het is bijna zover! Highscore opent einde zomer haar deuren in Nieuw Kijkduin! Bij HighScore komen mensen van alle leeftijden samen voor een onvergetelijke ervaring. Hier draait alles om plezier, competitie en samenkomen. Het is een entertainmentcentrum waar je geniet van een uitgebreide selectie klassieke en moderne spellen. Van nostalgische klassiekers tot opwindende nieuwe releases, deze arcadehal biedt voor ieder wat wils.

Ontdek races vol adrenaline met Need for Speed of waag je aan het strategische doolhofavontuur van Pac-man 8-speler chomp mania. HighScore heeft een overvloed aan keuzes die zeker de gamer in jou zal aanspreken.

Bij HighScore gaat het niet alleen om het behalen van highscores; het draait vooral om het versterken van vriendschappen en relaties. We geloven in het verbindende aspect van gamen, waarbij mensen fysiek samenkomen. Samen lachen, samen verliezen en samen groeien is waar het bij HighScore om draait.

5/5

Ervaar een onvergetelijke tijd vol plezier, competitie en samenzijn bij HighScore, dé arcadehal in Nieuw Kijkduin.

More Daily Taste

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.