Calinda’s

CaLinda’s is een Beach, Ibiza, Bohemian stijl kledingwinkel voor dames en voor heren in Nieuw Kijkduin. De winkel heeft een uitgebreid assortiment aan kledingmerken, waaronder Isla Ibiza Bonita, Hot Lava, Miss June en Garcia. Bij CaLinda’s vind je accessoires van Isla Ibiza, armbanden en riemen van Waitz, en een ruime selectie van bijpassende kettingen, oorbellen en armbanden.

Ontdek onder andere de handgemaakte armbanden van het unisex merk Rebel & Rose, gemaakt van natuursteen of leer en afgewerkt met hoogwaardige zilveren of stalen sluitingen. Bij CaLinda’s vind je tevens handgemaakte homestyle items uit Bali, waaronder de opvallende eye catcher Sal de Ibiza en dé geur uit Ibiza, Campos de Ibiza. Deze exclusieve geuren, inclusief bodylotions, zijn alleen verkrijgbaar bij CaLinda’s.

Ook voor je viervoetige vriendjes biedt CaLinda’s vrolijk gekleurde hondenbanden en riemen van Dog with a Mission (DWAM), waarbij een deel van de opbrengst naar straathonden in India gaat. Verder kun je genieten van heerlijke geurkaarsen van Woodwick, die de zomerse sfeer in huis brengen.

5/5

CaLinda’s en Nieuw Kijkduin zijn een match, dat zie je meteen als je in de winkel komt!

Eigenaren CaLinda’s

Openingstijden: maandag t/m zondag van 10:00 tot 17:30

More Daily Taste

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.