Voor ondernemers

Pavarotti

Ontdek Restaurant Pavarotti in Nieuw Kijkduin, een plek waar je kunt genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd. Dé Flagshipstore van dit Italiaanse concept voor ontbijt, lunch en diner! In de grote open keuken wordt alles vers bereid. Diverse sandwiches, salades, Anti Pasti, een lekkere pizza of pasta maar ook klassieke Italiaanse vis en vleesgerechten zijn terug te vinden op de menukaart. Het interieur is stijlvol en met zorg ingericht, waardoor je je direct welkom voelt.

Midden in Pavarotti bevindt zich het grootste zeeaquarium van Europa, deze Sharktank is een echte ‘Eye catcher’ met veel bijzondere vissen maar ook twee Black Tip Sharks. Aan het aquarium bevinden zich Sharktabels welke gereserveerd kunnen worden voor een ‘real experiece’.

Karaoke in één van de vier gethematiseerde karaokekamers? Een drankje in de wijnbar? Of een freakshake, ijsje, ijscoupe halen bij Pavarotti Dolce, dit is allemaal onderdeel van dit bijzondere concept!

5/5

“Ik ken het Kijkduin van vroeger goed! Nu werd ik gewezen op de mogelijkheid om in Nieuw Kijkduin een vestiging te openen van ons concept Pavarotti. Ik was gelijk om.“

René Bogaart, eigenaar Pavarotti Formule

Openingstijden: maandag t/m zondag van 09:00 tot 01:00

MEER NIEUW KIJKDUIN

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.