Spannend nieuws vanuit Crafthouse!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Hülya van Crafthouse haar eigen label, Très Paris, lanceert. Ontdek de Nederlandse kunstenaar die faam heeft verworven met haar deskundigheid en vaardigheden op het gebied van haute couture borduurwerk. Haar allereerste collectie, genaamd “La Première,” is een verzameling adembenemende ontwerpen die geïnspireerd zijn door de glamour en elegantie van de Opera de Paris. Deze collectie vertelt een betoverend verhaal dat doordrenkt is met diverse facetten van vrijgevochten vrouwelijkheid. Het viert moed, veerkracht en onafhankelijkheid op een unieke en inspirerende manier.

Hoewel het lanceringsevenement op uitnodiging is, willen we de liefhebbers de kans geven om deel te nemen. Als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden door een bericht te sturen naar Crafthouse via Instagram. We zullen dan graag kijken of er nog beschikbare plekken zijn.

En er is meer, want op  11 november wordt er een Workshop Art Embroidery ‘Just Like That’ georganiseerd.

Het is een unieke workshop waarbij je zelf een bloemenbroche borduurt, geïnspireerd op de iconische mode van Carrie Bradshaw uit de fillm en serie van Sex in the City. Draag het in je haar, als broche of hoe je maar wilt voor die onmiskenbare look.

En dat is nog niet alles: tijdens deze creatieve dag worden ook heerlijke hapjes en drankjes voor je verzorgd. Zo maak je er niet alleen een leerzame, maar ook een gezellige dag van!

Voor meer informatie en om je plekje te reserveren, bezoek de website:

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.