Voor ondernemers

Valentijn, vier de liefde! Het perfecte Valentijnscadeau

De eerste weken van januari liggen alweer achter ons en de dagen worden langzaam langer. Tijd om vooruit te kijken naar de rood omcirkelde dag in onze agenda’s: Valentijnsdag. De dag om de liefde te vieren. Liefde is er in allerlei soorten en maten. Bij Valentijnsdag denk je misschien al gauw aan een partner, maar de liefde voor een goede vriend of vriendin, broer of zus of iemand anders in jouw omgeving die belangrijk voor je is, mag net zo goed gevierd worden. Valentijnsdag is bij uitstek de perfecte dag om jouw blijk van waardering te tonen, en hoe kan dat beter dan met een perfect cadeau!

Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Romantische sfeer in huis, met de toffe kaarsen van Crafthouse. Ze verkopen onwijs gave kaarsen in allerlei vormen en maten van Up Candle Design. Zeker weten  dat iedere vrouw wel warm vn wordt om dit cadeau te krijgen!

Een sieraad is natuurlijk altijd een goed idee. En niet alleen voor de vrouw, maar ook voor de mannen kan een tof armbandje een ontzettend lief cadeautje zijn voor Valentijn. Calinda’s verkoopt handgemaakte armbanden van echt leer. Soms helemaal in Boho, Ibiza stijl, maar voor de mannen verkopen ze ook de stoere armbanden van Pig & Hen.

Liefde gaat vaak door de maag, dus iets lekkers mag niet ontbreken aan dit lijstje. Verras je geliefde met de lekkerste zoete lekkernijen van Bella’s of maak een complete borrelplank met lekkernijen en een wijntje van The Wine House.

Met een van deze ideeën en tips weet je zeker dat jouw valentijn een onvergetelijke dag heeft! Wil je je liefje op een andere manier verrassen op Valentijnsdag? Doe dan inspiratie op in ons artikel.

armbandjes bij Calinda's

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.