NKD

Vier de liefde

De eerste weken van het nieuwe jaar liggen alweer achter ons en de dagen worden langzaam langer. Tijd om vooruit te kijken naar de rood omcirkelde dag in onze agenda’s: Valentijnsdag. De dag om de liefde te vieren.

Bij Valentijnsdag denk je misschien al gauw aan een partner, maar de liefde voor een goede vriend of vriendin, broer of zus of iemand anders in jouw omgeving die belangrijk voor je is, mag net zo goed gevierd worden.

Tips nodig? Lees dan onze blogs over het perfecte valentijnscadeau of waar je moet zijn met (je) Valentijn!

bord pasta van Pavarotti

Liefdevol tafelen bij Pavarotti...

…en niet alleen op dinsdag 14 februari. Bij Pavarotti staat alles in het teken van de liefde van 10 februari t/m 14 februari.

Van vrijdag 10 t/m 14 februari biedt Pavarotti een speciaal shared dining menu aan voor alle verliefde stelletjes, happy singles, maar ook voor vriendinnen, collega’s en families!

Alleen tijdens deze dagen bieden wij een vast arrangement aan, maar a la carte eten blijft uiteraard ook mogelijk.

3-gangen diner € 25,00 per persoon

Daarnaast krijgt u per twee personen een piccolo CADEAU! Psstt… U weet wel, zo’n klein flesje bubbels. 😉

Programma
Nieuw Kijkduin

25 februari
Live muziek Daily Taste
Elke laatste zaterdag van de maand is er live muziek bij de Daily Taste! Dus kom langs en geniet van de swingende beats.

16 maart
Meat the Butcher
‘Meat de Butcher’ bij de Vleeschmeester Kijkduin.
Meld je aan via 070-2192587 of in de winkel van Vleeschmeester Kijkduin.
De Valentijnseditie was binnen no time vol! Dus wees er voor deze Spring-editie snel bij!
En de Vleeschmeester komt nog met iets anders leuks! Een cursus worsten maken en braden. Houd ze in de gaten voor meer informatie!

12 maart
Ontbijt met politiek
Zondagochtend 12 maart vanaf 8.30 tot 10.30 komen de landelijke en lokale politici ontbijten. De Vleeschmeester is gevraagd dit ontbijt met ‘politieke twist’ te verzorgen en jij kan er ook bij zijn! Je kunt ze alles vragen omtrent ondernemen, wonen en werken. Dit is je kans om je stem te laten horen!

25 maart
Live muziek Daily Taste

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.