NKD

De bloei van nieuw kijkduin

Nieuw Kijkduin staat vol in bloei en er wordt hard gewerkt om de badplaats in een nieuw jasje te steken. Kijkduin is open en bereikbaar voor jou. Momenteel werkt de gemeente aan onze aanrit en vinden er nog steeds werkzaamheden plaats in ons bruisende gebied aan zee. Maar laat dat je niet weerhouden om Nieuw Kijkduin te bezoeken. Ondanks de bouwwerkzaamheden blijven wij altijd open en toegankelijk voor jou. Mocht je meer informatie willen? Check het hier:

bella-3

De start
van de
zomervakantie

Zet je zonnebril op, smeer je in met zonnebrandcrème en trek je slippers aan, want de zomervakantie staat voor de deur! Bij Nieuw Kijkduin zijn we helemaal klaar om jouw zomer onvergetelijk te maken.

Met de stralende zon hoog aan de hemel en het zachte zand tussen je tenen is Nieuw Kijkduin dé plek waar je moet zijn deze zomer. Of je nu wilt ontspannen op het strand, genieten van heerlijke hapjes en drankjes op het terras of op avontuur wilt met diverse watersportactiviteiten, hier vind je alles wat je zoekt.

Wandel over de boulevard en ontdek de vele trendy winkels en boetiekjes, zoals Creepz, CaLinda’s, Crafthouse en Chase. Verwen jezelf met een heerlijke ijscoupe en proef de culinaire hoogstandjes van de lokale ondernemers van de Daily Taste.

Dus haal het maximale uit je zomervakantie en beleef de ultieme strandervaring bij Nieuw Kijkduin. Vergeet niet om je agenda vrij te maken, want we hebben leuke acties, promoties en eventjes in petto! Nieuwsgierig welke? Lees dan snel verder!

Bella's

Flyeracties!

jongen op bakfiets met kind achterop en hond ernaast

In het weekend van 8 en 9 juli worden er flyers uitgedeeld op de boulevard met diverse kortingsacties bij de ondernemers van Nieuw Kijkduin, deze zijn geldig tot en met 23 juli. Dus kom langs en profiteer van de vele voordelen.

Nieuwsgierig wat er nog meer te doen is in en rondom Nieuw Kijkduin? Bekijk hieronder het programma en lees alle blogs!

Programma
Nieuw Kijkduin

8 t/m 23 juli
Hans Klok & Friends
Vanaf 8 juli wordt Nieuw Kijkduin opnieuw betoverd door de magische kunsten van Hans Klok. Zorg dat je erbij bent en ervaar de wonderlijke wereld van de meester illusionist.

Onze website maakt gebruik van analytische cookies om jouw ervaring te verbeteren. Lees voor meer informatie ons privacybeleid.